Over mij

Lasolva Schoolfotografie fotografeert de basis- en middelbare schoolkinderen in Nederland

Fotograaf

Wilt u een echte leuke fotoshoot net zoals bij mij in de studio met als resultaat foto’s van super kwaliteit, en dat ook nog binnen de afgesproken tijd?

Laat ik me dan even aan u voorstellen, mijn naam is Monique de Haas en ik ben getraind om in wisselende situaties een constante kwaliteit te leveren. Ik neem een professionele studio mee en realiseer een fotoshoot ter plaatse op uw school. Ik werk met een van de beste studiobelichtingen en die dragen zorg voor een prachtig resultaat.

Lasolva Schoolfotografie zorgt binnen een week nadat ik op school ben geweest, dat de inlogkaartjes op school worden afgeleverd. Daarmee kunnen ouders zelf inloggen en bestellingen online plaatsen. U heeft hier zelf als school geen werk van!

Eigen fotolaboratorium

De schoolfoto’s, die voordat ze worden afgedrukt eerst zorgvuldig worden uitgezocht en indien nodig geretoucheerd. Door gebruik te maken van het eigen moderne fotolaboratorium heeft Lasolva schoolfotografie het proces van fotografie tot levering in eigen beheer en de mogelijkheid de kwaliteit hoog te houden.